POVESTEA NOASTRĂ

Construim din 1996

Deși firma noastră a fost înființată oficial în 2019, fondatorii ei lucrează în construcții încă din 1996, timp în care am executat lucrări în parteneriat cu alte companii. Fiind solicitați în mod repetat pentru diferite lucrări, în special pentru lăcașuri de cult, în 2019, am hotărât să ne facem propriile echipe și să înființăm o firmă cu ajutorul căreia să contractăm lucrări.

Una dintre lucrările noastre de referință este Mânăstirea Peștera Ialomițe, o lucrare unică ce a fost realizată cu măiestrie de experții noștri.
SERIOZITATE

Credem în parteneriate de lungă durată

Toți clienții cu care am lucrat au ajuns să ne recomande datorită valorilor de care dăm dovadă. Suntem consistenți în a ne asuma doar ceea ce știm sigur că putem livra și ne ținem mereu de termenele negociate, fără să venim cu ”suprize” pentru beneficiari.

Lucrări finalizate

M Lei

Cifră de afaceri anuală

Angajați permanenți

Vechicule și utilaje

CUM A ÎNCEPUT TOTUL

Pentru noi, ideea de a avea o firmă a venit ”natural”

De-a lungul timpului am fost solicitați în mod repetat de diferite firme să lucrăm în subcontractare. Principalul motiv pentru care veneau la noi era calitatea lucrărilor efectuate și promptitudinea noastră. Ne-am hotărât să facem propria firmă când am început să primim din ce în ce mai multe solicitări de la companii mari (pensiuni și firme) dar și de la stat.
ECHIPĂ

Experții noștri

ANGAJĂM

Dacă aveți expertiză în zidărie, insalații sau finisaje și doriți să faceți parte dintr-o firmă care are în mod constant lucrări, contactați-ne făcând click pe butonul de mai jos!
TEHNOLOGIZARE

Veți lucra cu cele mai moderne unelte

Investim constant în tehnologizarea echipelor noastre de lucru. Dacă veți ajunge să lucrați cu noi, veți avea acces la tehnologie de ultimă generație care vă va facilita munca și vor asigura un mediu de lucru foarte sigur.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image