Lucrarea executată în februarie la Punctul Sanitar Dealu Frumos reprezintă un exemplu remarcabil al capacității OLARU CONSTRUCT de a răspunde nevoilor complexe de reabilitare a structurilor existente și de modernizare a spațiilor interioare.

Analizând imaginile atașate, putem observa diferite etape ale procesului de renovare. În prima imagine, vedem stadiul inițial al acoperișului: o structură deteriorată, cu șarpantă afectată de intemperii, necesitând înlocuirea integrală. Este o imagine care surprinde esența unei reparații capitale, accentuând nevoia imperioasă de intervenție profesională pentru restabilirea integrității și funcționalității clădirii.

Următoarele imagini ilustrează progresul lucrării și transformarea realizată. Observăm că acoperișul a fost complet înlocuit, optându-se pentru materiale durabile și moderne. Noua structură a acoperișului nu numai că îmbunătățește estetica exterioară, dar oferă și o mai bună izolație termică și acustică. Finisajele exterioare sunt realizate cu atenție la detalii, reflectând standardele înalte ale OLARU CONSTRUCT.

Membrii echipei au avut contribuții esențiale în acest proiect. Coordonarea lucrării a fost încredințată lui Ionuț Popa, care, cu expertiza sa în operațiuni de șantier, a asigurat că fiecare etapă a fost executată în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Structuriștii noștri au calculat și proiectat noul cadru al acoperișului pentru a rezista în fața provocărilor climatice, în timp ce zidarii și instalatorii s-au asigurat că integritatea structurală a clădirii este păstrată și îmbunătățită. Electricienii au modernizat instalațiile electrice pentru a răspunde nevoilor actuale, iar meseriașii au finisat cu măiestrie fiecare detaliu al construcției.

Această lucrare subliniază angajamentul OLARU CONSTRUCT față de excelență și durabilitate în toate proiectele sale, ilustrând modul în care echipa noastră multidisciplinară colaborează pentru a transforma viziunea clienților în realitate. Fiecare membru al echipei și-a adus contribuția specifică, demonstrând valoarea muncii în echipă și a expertizei aprofundate în domeniul construcțiilor.